donderdag 28 februari 2013

Ik ga op reis en neem mee...

mijn ecoshape koffertjes die ik beplakt heb met decopatch papier (nr.558 ) en waarvan ik de riempjes geverfd heb met bruine acrylverf. Daarop een gardenia en een bloem gemaakt van grungeboard dat ik beplakt heb met decoupage papier(vogeltjes/vlinder en vintage tekst). Daarna heb ik het gekleurd met distress stains en uitgestanst met de tattered flower die van Tim Holtz. Wat jute en een opengewerkt stofje ertussen, een bradje erdoor en klaar is mijn tattered flower. De materialen komen allen van Creatijd, staat het niet meer in de webwinkel dan kan het altijd nog besteld worden.
When i am going on a vacation i bring with me my ecoshape suitcases that i glued with decopatch paper (nr. 558), paint it with brown acrylic paint and put a gardenia and a tattered flower on it. The tattered flower i made with grunge paper, decoupage paper and distress stains. All the materials are from Creatijd.

dinsdag 26 februari 2013

Telefoon en koffiemolen.

Vorig jaar heb ik een oude koffiemolen gekocht om te pimpen en in januari een oude telefoon met zo'n lelijk ribfluwelen hoesje erom heen. Allebei heb ik ze gealtered.
I bought an old telephone and a coffee grinder to alter.

De koffiemolen heb ik beplakt met decopatch papier nr. 334 (Creatijd), scrappapier uit mijn restbak, wat roosjes en gardenia's (Creatijd), 2 koffiepotjes van de kerstcollectie van de Wibra en een canvas koffiepotje van Prima bewerkt met distress en glimmermist.
 

De telefoon heb ik eerst schoongemaakt aangezien hij van de kringloop komt (dank je Sabine om hem voor me mee te brengen) Daarna in gesmeerd met gesso, ingespoten met colorwash en glimmermist. Wat bloemen van de Action erop geplakt, wat pins, nog wat andere bloemen en blaadjes, een flesje met een stukje ketting erin, een chipboard stansje van Tims telefoon en een stukje swirl.
 


schetsuitdaging Januari Craftorij

Op het forum van de Craftorij stond weer een schetsuitdaging en dit is mijn uitwerking. Zo fijn die challenges, zo komt mijn Gran Canaria boek ook een keer af. Ook nog een andere layout erbij gemaakt.
For the challenge on the Craftorij i made those scraps.

zondag 24 februari 2013

kaarten

Diverse kaarten die ik gemaakt en verstuurd heb de laatste tijd.
Some cards i made and send.


woensdag 20 februari 2013

No stress with distress

Laatst was ik bij in de Tiger aan het winkelen en kwam een erg leuk zwart koffertje tegen waarvan ik dacht dat daar wel alle Distress ink pads in zouden passen. Gekocht voor €8,00 en ja hoor alle pads passen er precies in. ( Tim mag dus geen nieuwe kleurtjes meer maken ;-) )
De voorkant gepimt en aan de binnenkant een kleurenkaart geplakt en klaar is mijn distress koffertje. Opengeklapt makkelijk op mijn werktafel ingeklapt makkelijk mee te nemen.
Tot mijn verbazing verkopen ze ze ook bij Pipoos in het wit maar daar kosten ze €16.95. Ook heb ik ze gezien bij euroland voor €5.00 maar die waren van een vele slechtere kwaliteit en in een slecht model.
Nu nog iets verzinnen om al mijn distresstools in te doen aangezien ik er voor elke kleur 1 heb en iets om alle Distress stain in te doen.
Suggesties zijn welkom.

I found this box in a local store and made it a distress box. All the colors fits in so Tim may not make more colours. Now i have to think how i organize my distress tools and distress stains.

Januari

De maand januari is al even voorbij en mijn pagina in mijn place in time boek ook. Ik had hem alleen nog niet laten zien vanwege de wintersport vakantie die we hebben gehad.
January is done and my pages of my yearbook are finished.

Mannen

De atc die ik in januari heb gemaakt hadden als thema mannen en heb ik op het forum van de Craftorij geswapt.
The atc i made in Januari, swapping at the Craftorij forum.

Ook een serie gemaakt met snooren, de trend van nu.
And also a moustache atc.

woensdag 6 februari 2013

Kaartje DT Creatijd.


Een kaart gemaakt met materialen en  decoupage papier (vogeltje en kooitje) van Creatijd.

12 tags of 2013 Februari

En tag 2 van 2013 is ook weer gemaakt. Dit keer een valentijnstintje eraan maar dat kan ook niet anders in deze maand. Aangezien ik de nieuwe bleuprintstempels niet heb heb ik een echte kaart gebruikt.

Tag 2 of 2013 is done, This month it's valentine time and i used a real card because i don't have the blueprint stamps.

zondag 3 februari 2013

Taarten

Voor de verjaardag van mijn moeder laatst 2 taarten gebakken, 1 met chocoladebavarois en kersenvulling en 1 met tropische vruchten botercreme vulling.

Cakes I made for my mother's birthday.