woensdag 27 maart 2013

Jaarboek 2013, februari

De maand februari is aal een tijdje af maar ik vergat steeds foto's te maken. Afgelopen week maar even gedaan en dit is mijn uitwerking van februari.

The pictures of februari in my yearbook of 2013:

zaterdag 23 maart 2013

Great Candy

there is a great candy bij SODAlicous, it will be such a nice birthday present for me.

donderdag 14 maart 2013

Schilderij

Hij stond al meer dan een jaar op de zolder, ik wist ook wat erop moest komen maar dan moet je nog wel een keer beginnen. Uiteindelijk heb ik er in januari alvast een laag gesso opgesmeerd en daar bleef het dan ook bij. Ik ben dinsdag begonnen met verven en kliederen, gisteren ermee verdergegaan en vanaf vandaag pronkt er een nieuw schilderij boven ons dressoir in de huiskamer.

Eerst heb ik de dikkere delen gemaakt bestaande uit acrylverf en gelmedium, daarna de tak geschilderd met acrylverf, de tekst is dmv een sjabloon en distress inkt erop aangebracht. De swirl in de hoek kreeg ik van Ria, de jute komt van de CHA en is van Yellow Bicycles (Dank je Lia). Verder heb ik gebruik gemaakt van ecoline, color wash, distress stains en distress ink. Tape is van Marianne Design en  komt van Creatijd af, de houten vogeltjes zijn van de Xenos en het vogelkooitje is natuurlijk van Tim. Wat vinden jullie ervan?
After a few years i made a new painting for our living room. I used paint, gesso, distress inkt, distress stains, color wash, ecoline and some decorating stuff.

dinsdag 12 maart 2013

Pasen bij Creatijd.

Om in de paassfeer te komen was mijn dt-pakket van Creatijd deze keer in paasthema. Heb gelijk maar paastakken in huis gehaald en ben vorige week aan de freubel gegaan.
Ik had nog een houten huisje liggen maar je kunt ook de ecoshap huisjes van Creatijd gebruiken. Daarop 2 soorten decopatch, een gardenia en een stukje kant. Nu hangt het huisje gezellig ni mijn paasboom.
Deze schattige haasjes zag ik bij de leverancier en die moest ik gewoon hebben, wat leuke houten klosjes erbij, 3 beplakt met decopatch en 2 met kant. staat toch gezellig deze hazenfamilie?
Als laatste heb ik plastic eieren van de Wibra gepakt en deze beplakt met decopatch papier. Op een schaal tussen de tillantia en hazelaartakken, 3 haasjes eveneens van de Wibra en klaar is mijn schaal.
For my DT of Creatijd i made some easterdecorations with decopatch papers, some lace, a flower, a little birdhouse, eggs and some bunny's.

maandag 4 maart 2013

12 tags of 2013, Maart

De derde tag van dit jaar is ook al weer gemaakt. Ik had niet alle spullen in huis die Tim heeft gebruikt maar heb er mijn eigen draai aan gegeven. Als eerste heb ik een grote witte tag gesneden en gekleurd met distress inkt Walnut stain en tea dye. Daarop heb ik 2 paasstickers geplakt uit het salvage sticker boekje, ipv een bunny heb ik een vlinder van spellbinders gebruikt. (bedankt voor het idee Bella), eronder zit tinsel gekleurd met alcohol ink, wat kreukellint, het gras is geknipt met de 5 bladen schaar van Martha Stewart, de pins heb ik zelf gemaakt met wat kettelstiften en kralen en de woordjes stickers zijn van Authentique.

 
The 3th tag i made is not the same as Tim's tag. I did not have all the same stuff so i made my own tag. A little bit of Tim and a little bit of Tamara.

zondag 3 maart 2013

Kaarten

wat kaarten die ik heb gemaakt en verstuurd.
Some cards i made.

vrijdag 1 maart 2013

altered fotocamera

Samen met Ria heb ik een oude camera gepimpt omdat ze deze cadeau wil doen aan iemand en ze bij mijn al mijn gepimpte spulletjes zag. Dondedagavond is ze dus gezellig met de camera naar mij toe gekomen en we hebben er dit van geaakt. De Afga pin heb ik toevallig van de week bij de kringloop gekocht (ze hadden er 2 dus nu nog op zoek naar een camera voor mezelf)